Termag Hotel

Jahorina , BiH

Opis destinacije

Olimpijska planina Jahorina nalazi se u jugoistočnom delu Bosne i Hercegovine, nedaleko od Sarajeva (cca. 28km) i Pala (cca. 12km). Najviši vrh je Ogorjelica, koji se nalazi na 1.916, nadmorske visine. Staze na Jahorini se nalaze između 1.300m (ski staza Prača) i 1.890m (ski staza Ogorjelica) nadmorske visine, što čini oko 600m visinske razlike. Sve staze se nalaze na severnoj strani skijališta, počinje od Olimpijskog spusta i završava na Poljicama kod starog repetitora. Skijaška sezona traje od polovine decembra do kraja marta, s tim što se često produži i do sredine aprila. Jahorina ima cca. 20km skijaških staza, uglavnom srednje težine. Ukupan broj staza je 10 (1 plava, 7 crvenih i 2 crne). Ukupan broj ski liftova i žičara je 8 (3 šestoseda, 2 dvoseda i 3 lifta), kao i 1 baby ski lift. Ukupan kapacitet žičara je iznosi oko 13.000 skijaša na sat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550m nadmorske visine, neposredno uz stazu i zičare. Termag Hotel Jahorina se odlikuje bogatom ponudom i raznovrsnošću različitih sadržaja tokom cele godine. Kompletan enterijer i namestaj u hotelu je originalno dizajniran i izradjen od punog drveta. Renomirani sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec, dobitnik najvisih priznanja i nagrada za dizajn enterijera Hotel Termag i etno restoran Koliba, rekao je: Pravi objekat na pravom mestu, oslikava ambijent Jahorine i daje potpuni ugodjaj. Drvo u svom punom i iskrenom izrazu.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, kamin salu, etno restoran ''Koliba'', room service, animacija za decu, Wi-Fi internet, kuglanu, bilijar, podzemnu garažu, ski rental i ski servis, ski školu, prodavnica ski opreme, prodavnicu ručno radjenih originalnih suvenira, uslugu transfera od/do aerodroma. Gostima hotela Termag na raspolaganju je i wellnes & spa centar koji obuhvata: bazen, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, razne vrste masaža i solarijum. Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali korišteni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osjete sve blagodati koje nudi spa zona hotela Termag.
Jelovnik predstavlja odabranu kombinaciju jela iz nacionalne i regionalne kuhinje, povezujući srpsku i bosansku, francusku i italijansku kuhinju. Gastornomski užitak uz specijalitete sa roštilja, sača i veriga, upotpunjen je bogatim izborom salata, poslastica, sireva, kao i bogatom ponudom lokalnih i stranih vina iz Srbije, Hrvatske, Francuske, Italije i Cilea.

Sobe:
Raspolaže sa 71 komfort sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Sve sobe su opremljene u neoplanskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svi apartmani poseduju telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domacim i satelitskim programima, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan.
Economy soba (cca 22m²) - dvokrevetne sobe za dve osobe (fancuski ležaj ili dva odvojena ležaja), mogu imati pogled na planinu i sa prednje strane hotela.
Lux soba (cca 38m²) - dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja, postoji mogucnost dodatnog ležaja za treću osobu.
Superior apartman - dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje i dva kupatila.
Family apartman (od cca 50m²) - dve odvojene prostorije, medjusobno povezane, sa bračnim ležajem i pomoćnim ležajem za dve osobe.
Basic apartman (od cca 45m²) - dvokrevetni apartman sa francuskim ležajem, sa mogućnošću dodatnog ležaja za treću i četvrtu osobu).

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - buffet, u slučaju manjeg broja gostiju meni).

Kontakt:
www.termaghotel.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.