Sultan Gardens

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se 8 minuta vožnje od aerodroma i 10 minuta od Naama Bay-a, sa jedinstvenim pogledom na ostrvo Tiran. Priobalje je pokriveno koralima, pa se u more ulazi preko pontona.

Plaža:
Hotelski objekti i sadržaji kaskadno su postavljeni i nižu se do plaže. Za goste je obezbeđen i besplatni prevoz od recepcije do peščane plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Koralno priobalje se prelazi pomoću pontona.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, nekoliko a la carte restorana, lobi bar, sport bar, 3 bara na bazenu, 2 bara na plaži, 5 spoljašnjih bazena od kojih je jedan isključivo za odralse a jedan za decu, spa centar (uz doplatu), teretana, mini-golf, Wi-Fi internet konekcija, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle.

 

Soba:
Prostrane smeštajne jedinice opremljene su kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom za kosu, klima uređajem, SAT TV-om, sefom, mini-barom, ketlerom za kafu i čaj, besplatnom Wi-Fi internet konekcijom. Porodične sobe primaju dvoje odraslih i troje dece ili čak troje odraslih i dvoje dece. Peti krevet u porodičnim sobama je pomoćni ili sofa.

 Usluga:
All inclusive, služi se po principu švdeskog stola

Kontakt:
www.sultangardens.com

Napomena:
Veliki hotelski kompleks, sa mnoštvom sadržaja. Ova oblast je poznata po kristalno čistom moru, idealnom za ronjenje i druge vidove sportova na vodi.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.