Stella Di Mare Sharm Beach Hotel Spa

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u Naama Bay-u, na par minuta vožnje od centra ove popularne turističke regije, a hotel je obezbedio i šatl bus, vožnja je besplatna, uz obaveznu rezervaciju. Objekat je udaljen od aerodroma 20 km.

Plaža:
Sopstvena, pešcana sa koralnim grebenom i dva pontona duga oko 60 m za ulazak u vodu. Opremljena je ležaljkama i suncobranima.

Hotelski sadržaj:

Dva bazena, dečji bazen, privatna plaža opremljena ležaljkama i suncobranima, fitnes centar, spa centar (uz doplatu), stoni tenis, bilijar (uz doplatu), teniski teren (korišćenje uz doplatu), mini-klub za decu, mogućnost za sportove na vodi (uz doplatu), glavni restoran, nekoliko a la carte restorana, lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži, lounge bar (samo za odrasle), Wi-Fi internet konekcija
 
Sobe:
Deluxe sobe imaju dva odvojena kreveta ili francuski ležaj, pogled na more, balkon ili terasu, TV, telefon, klima uredjaj, mini-bar (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za sušenje kose, toaletni pribor, bademantile.

Usluga:
All inclusive, švedski sto – samoposluživanje.

Kontakt:

http://www.stelladimare.com/

Napomena:
Luksuzan hotel, smešten na ulasku u predivan zaliv Namma. Preporučuje se gostima koji žele odmor u hotelu izolovanom od gradske vreve.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.