Porto Sani

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel u okviru poznatog lanca Sani resort nalazi se na početku Kasandre, 10 km od sela Nea Fokea, 15 km od Nea Potidee i 75 km od aerodroma u Solunu. U sopstvenom zalivu sa pogledom na planinu.

Plaža:
Na sopstvenoj peščanoj plaži, sa plavom zastavicom za čistoću vode, duga 7 km. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran „ARTEMIS“, a la carte restoran „Lafoon“, bazeni, bazen u vidu lagune, dečiji bazen, bar, bar pored bazena, Spa, dečiji mini klub za decu do 4 godine, Melissa mini klub (4-11 godina), klub za tinejdžere (12-17 godina), dečiji meni, sef, konferencijska sala, servis za pranje veša, parking, lift, prostorija za prtljag, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, frizer, Wi-Fi u celom hotelu, streljaštvo, fitnes studio, teretana, fudbal, motorni sportovi na vodi, sportovi na vodi, ronjenje, tenis.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 99 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, terasu ili balkon, klima uređaj, telefon, mini bar, SAT TV, DVD/CD player, Wi-Fi, sef, fen za sušenje kose, bade mantil, papuče, sef, wireless internet.
Promo svite površine oko 55m², gosti se smeštaju u sobe koje su dostupne prilikom prijave u hotel, bez obzira na tip sobe. Namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz dnevne sobe (sa sofom ili pomoćnim ležajem) i spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj).
Suite - prizemlje pogled bašta oko 55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na vrt. Namenjene za 2-4 osobe.
Suite - prizemlje pogled bazen površine oko  55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na bazen. Predviđena je za 2-4 osobe.
Suite - sprat pogled bašta površine oko 55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na vrt. Namenjene za 2-4 osobe.
Suite - sprat pogled bazen površine okoo 55 m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na bazen. Namenjene za 2-4 osobe.
Family suite sa dve spavaće sobe pogled bašta površine oko 90 m², sa pogledom na baštu. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom namenjene za 2-5 osoba.
Family suite sa dve spavaće sobe pogled bazen površine oko  90 m², sa pogledom na bazen. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom, namenjene za 2-5 osoba.
Deluxe suite pogled bazen ili marina imaju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu sa sofama, namenjene za 2-4 osobe. Imaju pogled na bazen ili marinu.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupnasion, doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje a večera je set meni.

Kontakt:
https://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/porto-sani-village 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.