Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Per Astra 5*, Perast, www.perastra.me
Hotel Per Astra je smešten u predivnom ambijentu baroknog grada Perasta, koji se nalazi gde Kotor i Risanski zaliv dolaze zajedno u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva, nalazi se na 100m od plaže u prelepoj borovoj šumi. Hotel ima 11 luksuznih apartmana različitog dizajna i velićine od 49 do 107m2. Hotel se sastoji od malih i jedne velike kuće, ispred malih kuća nalazi se otvoreni bazen, restoran, recepcija dok se poslovni prostor nalazi u velikoj kući. Welness & Spa kao i fitnes ponuda je na raspolaganju gostima hotela, sve što je potrebno da uradite je da rezervišete vreme kada želite da se potpuno opustite. Parking prostor je kapaciteta 15 vozila. Restoran Per Astra pruža mogućnost nezaboravnog užitka. Svi suitovi su moderno opremljeni i poseduju: francuski ležaj ili odvojene krevete, Flat-screen TV sa kablovskim kanalima, bade mantile i papuče. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak - a la carte). 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.