Naama Bay Hotel & Resort (ex Tropitel Naama Bay)

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Nalazi se nedaleko od centra popularnog Naama Bay-a, na pešačkoj udaljenosti od brojnih sadržaja namenjenim uživanju i zabavi koji se mogu naći u ovom turističkom mestu. Pored brojnih restorana, barova i prodavnica, Naama Bay se može pohvaliti peščanom plažom, bez korala.

Plaža: Privatna plaža opremljena ležaljkama i suncobranima udaljena je svega 5 minuta hoda od hotela. Na plaži postoje bar i snack bar. Nedaleko je od marine.

Hotelski sadržaji: Lobi bar, bar na plaži, nekoliko barova pored bazena, 2 glavna restorana, 2 a la carte restorana, besplatna Wi-Fi dostupan je u lobiju besplatno, 4 bazena, mini akva park za decu, mini-klub (uz doplatu), dečje igralište, teretana, spa centar (uz doplatu), bilijar i stoni tenis (uz doplatu), mogućnost za sportove na vodi i ronjenje (uz doplatu).

Sobe: Standardne sobe imaju pogled na vrt, bazen i more, a mogu se smestiti dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece (treći je pomoćni).

Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, telefon, Wi-Fi (uz doplatu), TV, sef, mini-bar (uz doplatu), pribor za spremanje kafe ili čaja, pegla i daska za peglanje (na upit), fen za kosu.

Usluga: All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.naamabay.tropitelhotels.com

Napomena: Odlično lociran hotelski kompleks. Nacionalni parkovi Nabk i Ras Mohamed udaljeni su 15 minuta vožnje automobilom. 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.