Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Koviou Holiday Village se nalazi između Nikitija, udaljenog oko 5km  i Neos Marmarasa udaljenog oko 15km, u oblasti koja se zove Elia. Od aerodroma u Solunu je udaljen oko 100km.
 
Plaža:
Hotel je udaljen 250 m od peščane plaže okružene zelenilom,  jedne od najlepših na Sitoniji. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, WI FI internet besplatan u javnim delovima hotela, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar kod bazena, dečije igralište, TV sala, parking.  Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo, mali frižider, SAT TV, klima uređaj, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna  ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.
Standardne sobe namenjene za 2-4 osobe imaju dva standardna ili francuski ležaj i sofu.
Porodične (family) sobe su veće od standardnih,  namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaja i sofa ležaj.
 
Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.koviouholidayvillage.com/ 
 
Napomena:
Mali i udoban hotelokružen zelenilom, idealno je mesto za porodični odmor, parove, zabavu i opuštanje.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.