Kirman Belazur Hotel Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel na obali mora je udaljen 40 kilometara od aerodroma u Antaliji i 45 kilometara od centra grada. Otvoren je 2013. godine na površini od 40.000 m².

Plaža:
Sopstvena, peščana. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Bar na plaži - besplatno.

Sobe:
Hotelski kompleks čine glavna petospratna zgrada i deset manjih blokova. Hotel raspolaže sa ukupno 480 soba koje su podeljene u: 396 standardnih soba (max 3+1 osoba, 29 m²), 79 dvosobnih family soba (max 4+1 osoba, 39 m²). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj, telefon, TV, sef (plaća se), mini bar (besplatno), WiFi (slabiji protok besplatan).

Hotelski sadržaj: 
Glavni i 3 a’la carte restorana (besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), bežični internte u lobiju (besplatno), dijetalni, 8 barova, meni sala za konferencije (80-400 osoba), unutrašnji bazen, 3 spoljašnja bazena, 9 tobogana, teniski i fubalski teren, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, aerobik, akvabik, step, zumba, odbojka na pesku, košarka, pikado, boćanje, stoni tenis, mini fudbal, diskoteka, mini disko, 2 dečija kluba (mini 4-12 i teen 13-18 godina), dečiji bazen dečije igralište, dečiji meni. Plaća se: internet kafe, spa centar, masaža, frizer, salon lepote, video igre, kuglanje, bilijar, osvetljavanje teniskog i fudbalskog terena, motorizovani vodeni sportovi, fotograf, rent-a-car, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka: 
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.