Hotel Regency Plaza

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u Nabku, u novoj i već potpuno izgrađenoj turističkoj zoni u Šarmu, udaljenoj 20 minuta vožnje od Nama beja. Ceo komleks zauzima površinu od 167.000 kvm.
Plaža:
Plaza je pescana, korali uz obalu su ocisceni u duzini od 250-300 metara sto je idealno za decu. Postoji i ponton za ulazak u vodu.
Hotelski sadrzaji:
Hotel nudi usluge fitnes centra, SPA centra, salona lepote, prodavnice, dečji klub, akva park sa 11 tobogana, animaciju, teniske terene, diskoteku i druge sadržaje. Pored glavnog restorana postoji i nekoliko a la carte restorana(ukljuceni u cenu uz predhodnu rezervaciju) i barova. U okviru hotela je dobro opremljen centar za sportove na vodi, u kom se može iznajmiti oprema za snorking, ronjenje, jedrenje
 Sobe:
U našoj ponudi su standradne i deluxe sobe (2 odrasle osobe + 1 dete), i porodične sobe (2 odrasle osobe + 2 deteta), koje imaju 2 odvojene prostorije. Standardne i deluxe sobe se nalaze u delu koji je blize moru, dok su porodicne sobe u delu hotela pored recepcije oko bazena sa toboganima(Aqua park). 
Usluga:
All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).
Kontakt:
www.regencyplazasharm.com 
Napomena:
Hotel se preporucuje porodicama sa decom zbog velikog aqua parka i sadrzaja za decu. Gosti koji su smesteni u porodicnim sobama do plaze imaju oko 500 metara setnje kroz lepo uredjen vrt.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 10. ili 11. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. ili 12. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.