Hilton Dalaman Sarigerme Resort and Spa

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Posle zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana... Posebno je vredan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena. Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma Dalaman 20km, a od Fetija 58km. Nalazi se u selu Sarigerme uz obalu reke Dalaman.

Plaža:
Hotel se nalazi na samoj plaži. Poseduje sopstvenu plažu, na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela. Bar na plaži takođe uključen u cenu.

Sobe:
Hotel je izgrađen 2009. Na površini od 176.000m2, 50% smeštajnih kapaciteta ima sobe sa pogledom na more. Raspolaže: 122 standard sobe sa pogledom na baštu (36m2, max 3+1 osoba), od toga 4 sobe za osobe sa invaliditetom; 32 standardne sobe sa pogledom na reku (36m2, max 3+1 osoba); 101 standardna soba sa pogledom na more (36m2, max 3+1 osoba); 90 standardnih soba sa bazenom i poledom na more (34m2, max 3+1 osoba); 10 deluxe soba sa pogledom na bazen i direktnim izlazom na bazen (56m2, max 3+1 osoba); 26 family soba sa pogledom na baštu, dve sobe odvojene vratima, dva kupatila, površine od 76m2, max 6+1 osoba) i drugim tipovima soba. Svaka soba ima: Wi-Fi (besplatno), sef (plaća se), mini-bar (besplatno), centralni klima uređaj, TV, telefon, fen za kosu, pribor za kuvanja kafe i čaja.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 5 a la carte restorana (turski, indijski, italijanski, kineski, japanski), vegeterijanski meni, dečiji meni, 12 barova, 7 otvorenih bazena, 3 zatvorena bazena (grejanje bazena tokom cele godine), Spa centar (sauna i parno kupatilo besplatno), 5 tobogana za odrasle, teretana, konferencijske sale, 3 tobogana za decu, dečiji klub (4-11 god), klub za tinejdzere (12-15 god). Plaća se: usluga feniranja, peglanja rublja, čuvanja dece, masaže, prodavnice, doktor.

Način posluživanja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
+90 252 286 86 86
www.dalaman.hilton.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.