Despina Studio

Lasi, Kefalonija

Opis destinacije

Ostrvo duguje svoj naziv Kefalosu, mitskom heroju. Ima i drugačijih teorija o poreklu imena ostrva. Jedna kaže da je ime izvedeno iz činjenice da je ostrvo najveće u jonskoj grupi (na grčkom se glava kaže kefali) a postoji i teorija da je „glava“ u osnovi imena ostrva zbog samog oblika koje isto ima i zovu ga „ostrvo sa glavom“. Poznato je kao “ostrvo pomoraca”. Zbog nebrojenih lepota i šarma i svega što nudi čak i najzahtevnijim putnicima, Kefalonija je jedno od najpopularnijih jonskih ostrva. Nalazi se između Lefkade na severu i Zakintosa na jugu. Ima mnogo prelepih plaža s finim peskom i tirkizno more.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalaze se u mirnom delu Lasija, na uzvišenju sa kojeg se pruža pogled na zaliv. Od centra mesta kompleks apartmana je udaljen oko 200 m. Od Argostolija, glavnog grada Kefalonije, udaljen je oko 3,5 km, a od međunardnog aerodroma 6 km.

Plaža:
Dve najatraktivnije plaže (Makris Gialos, Platis Gialos) su udaljene 600 m.

Sadržaj:
Zgrada apartmana se nalazi u lepo održavanom dvorištu punom cveća, dok se sa velike zajedničke terase može uživati u zalasku sunca. U okviru kompleksa gostima je na raspolaganju parking, prostorija za odlaganje prtljaga i besplatna Wi Fi internet konekcija.

Smeštaj:
Apartmani tipa studio imaju kupatilo (tuš/wc), kompletno opremljenu kuhinju, zajedničku terasu, klima uređaj (uz doplatu), sef ( uz doplatu), frižider, besplatan Wi-Fi, SAT TV. Namenjeni su za smeštaj 2 osobe. U sobama se nalazi francuski ležaj ili dva standardna, ali spojena kreveta. Jedna soba namenjena je za smeštaj 2-3 osobe, a treći ležaj je pomoćni.

Usluga:
Najam apartmana.

Kontakt:
http://www.kefalonia-skala.gr/despina/

Napomena:
Taverne, prodavnice i barovi se nalaze se na 5 minuta šetnje od apartmana.Despina Studios predstavlja jedan od najbolje ocenjenih apartmanskih smeštajnih kapaciteta u Lasiju. Jedan je i od najtraženijih apartmana u našoj ponudi godinama unazad.
1. dan BEOGRAD - KEFALONIJA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KEFALONIJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KEFALONIJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.