Coral Sea Waterworld

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je u turističkoj regiji Nabq, nedaleko od brojnih sadržaja namenjenim zabavi. Od međunardnog aerodroma udaljen je desetak kilometara, a sa dugačke peščane plaže pruža se jedinstven pogled na ostrvo Tiran.

Plaža:
Plaža je dugačka i peščana. Za goste je obezbeđen ponton koji omogućava lak prelaz preko korala. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, a dostupni su i peškiri za plažu.

Hotelski sadržaj:
Akva park, dva bazena za odrasle, bazen za decu, odbojka na plaži, tereni za košarku i fudbal, bilijar (uz doplatu), teren za tenis (uz doplatu), sportovi na vodi i časovi ronjenja (uz doplatu), mini klub za decu, fitness centar, spa centar (uz doplatu), glavni restoran, 2 a la carte restorana (uz doplatu), nekoliko barova od kojih je jedan na plaži, snek bar.

Sobe:
Standardne sobe imaju pogled na vrt i namenjene su za smeštaj dve do tri osobe (treći ležaj je pomoćni). Porodične sobe imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta i dve sofe. Sobe imaju: kupatilo sa toaletnim priborom, fen za kosu, mini bar, sef, klima uređaj, fen za kosu, TV, balkon.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt: 
http://www.coralsearesorts.com

Napomena: 
Brojni sadržaji, činjenica da je u pitanju veliki kompleks, dobar lokacija i akva park preporučuju ovaj hotel svim tipovima gostiju, a naročito porodicama sa decom.   

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.