Baron Palms Resort Sharm el Sheik

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Izgrađen u andaluzijskom stilu, predstavlja jedan od najluksuznjih hotela Sinajskog poluostrva. Udaljen je 8 km od aerodroma, 17 km od Naama Bay-a, 22 km od starog grada. Sagrađen je 2005. godine a renoviran je 2008. godine.

Plaža:
Sopstvena, pešcana sa koralnim grebenom i pontonom dužine oko 145 m za ulazak u vodu. Korišcenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa : 168 standardnih soba (max 3 osoba, 38 m2), sobe sa pogledom na more (max 3 osoba, 38 m2), junior suite sobe ( 65 m2), family sobe. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/WC), fen za sušenje kose, telefon, klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, menjacnica, glavni restoran, „a la carte” orijentalni restoran sa pogledom na bazen i lepo uredenu baštu, nekoliko barova, internet kafe, apoteka, mini market, usluga pranja i sušenja veša. Pored hotela nalazi se Baron šoping centar, 2 velika bazena predstavljaju centar atrakcije sa svojim vodopadima, jacuzzi-jem i vodenim kaskadama, sportovi na vodi, ronjenje, teren za tenis, mini golf, odbojka, stoni tenis, bilijar, teretana, sauna i parno kupatilo.Wifi je besplatan u javnim prostorijama hotela
Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluženje).

Kontakt:
www.baronhotels.com

Napomena:
Jedinstven enterijer, visok nivo usluge i dobra usluga, ovaj boutique hotel je predvidjen iskljucivo za boravak odraslih osoba.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 10. ili 11. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. ili 12. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.