Ada Bojana tip A

Ada Bojana , Crna Gora

Opis destinacije

U zemaljskom raju, na dugoj peščanoj plaži, u sitnom zrnastom pesku Ada Bojana ostavlja bez daha svakog posetioca. Azurno plavetnilo, trska, drvene kućice i tek poneki restoran-splav u robinzonskom stilu omogućuje da se prepustite suncu i tišini koju zapljuskuje šum talasa. Prostora za pustolovinu, na obali reke Bojane, ima napretek, a najiteresantnija je nudistička plaža, na kojoj možete prošetati u kostimu „Adama i Eve“.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na 15km od Ulcinja, nalazi se rajsko ostrvo poznato po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Ostrvo na kome se nalazi nudistički centar je u obliku trougla - sa dve strane ga zapljuskuje reka, a sa jedne strane more (3km duga peščana plaža okrenuta ka moru).

Hotelski sadržaj:
Niz aktivnosti i sportska ponuda na Adi Bojani pružaju mogućnosti za aktivan odmor, a dobra hrana i vrhunsko vino zadovoljiće ukuse i najvećih gurmana. U okviru centra ima restorana A-la-card (Maestral, Terasa) i plažni bar na ušću reke u more. Ada Bojana nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a treba je doživeti i uveriti se lično u to. U ponudi na Adi Bojani su sportovi na vodi: surfing i jedrenje, a za one smelije u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa je i škola ekstremnih sportova kao što je windsurf, katesurf i letenje zmajem. Za iznajmljivanje svih potrebnih rekvizita gosti se mogu raspitati na recepciji. Za sport i rekreaciju gosti hotela mogu koristiti teniske terene, teren za mali fudbal, teren za odbojku koji se nalazi na samoj plaži kao i stolove za stoni tenis. Jedna od nezaobilaznih atrakcija u ponudi Ade i prepoznatljiv simbol ovog letovališta jeste jahanje konja. Za opuštanje nakon aktivnog dana preporučujemo masaže koje pružaju vrhunski maseri u prostoriji za masažu koja se nalazi naspram restorana.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, a sastoje se od vila i bungalova koji imaju klimu, frižider i SAT TV. Wireless internet je dostupan na recepciji. Gostima su na raspolaganju tri tipa soba: Tip A (180 soba), Tip B (46 soba), Tip L (70 soba).
Tip A: Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapadno prema nudističkoj plaži i zapadno prema ušću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom, imaju klimu, televizor i mini-frižider.
Tip B: Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gdje je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more.
TIP L: Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodice. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, TV i terasu sa pogledom na more.

Usluga:
Usluga na bazi polupanisona.

Kontakt:
www.ulcinjska-rivijera.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Provedite odmor na plažama Crvenog mora

2021

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju. Agencija nastupa u svojstvu subagenta.