HOTEL FORRAS 4*

U klimatizovanom hotelu sa 196 soba, nalaze se 162 prostrane dvokrevetne sobe sa mogućnošću pomoćnih kreveta, 23-23 sobe se može povezati u porodične sobe i 5 soba za goste sa invaliditetom.
Za goste koje žele udobno odmaranje takođe imamo iznenađenje: 28 apartmana i 6 luksuznih apartmana koji pružaju izvanredan doživljaj, od kojih su neki opremljeni sa đakuzijem i/ili sa kaminom.
One koje vole aktivno isključenje ili su sa porodicom, njih očekuje centar za kuglanje sa četiri staze sa šankom za piće, bilijarski salon, Xbox soba i deci soba za igranje. Naši gosti koji su ljubitelji sporta mogu uživati sportske prenose preko ogromnog projektora u hotelskom holu.
Damama i gospodi nudimo priliku za negu lepote u Židro Salonu sa frizerskih, kozmetičkih usluga, solarijum, zatim usluge manikira i pedikira. Prilaz u Velnesu, Banjskom i Atrakcijskom Kupalištu Napfényfürdő Aquapolis Szeged jedan od najvećih kupališnih kompleksa u Mađarskoj obezbeđen je zatvorenim hodnikom sa grejanjem. Cene aranžmana sadrže i ulaznicu u kupalište.

Kupalište " Aquapolis"

O Vašoj bezbrižnoj avanturi se staraju naše atrakcije kao što je najduži vodeni tobogan u Evropi koji funkcioniše tokom cele godine (272 m dug tobogan anakonda i 223 m dug tobogan kamikaze koji polazi iz tornja visokog 30 m), pored toga još 7 tobogana koji polaze sa galerijskih sprata i porodičnih wellnes-sekcija.
Mališane očekuje plitkovodni porodični bazen i "dečji svet" kuća igrališta na četiri sprata. Leti goste očekujemo sa štrandom sa otvorenim bazenima i toboganima u okruženju sređenog parka.
U ekskluzivnu sekciju Tihi Wellness mogu ući samo osobe starije od 16 godina, obezbeđujući time miran odmor. Usluge: 25 m prelivni bazen, bazen sa atrakcijama, đakuzi, svet saune, masaže, Private Spa. U lečilišnom delu stručni lekari čekaju one koji dolaze u reumatološku, fizioterapeutsku i rehabilitacionu ordinaciju, gde se mogu iskoristiti balneološki tretmani.

Preporučujemo vam odmaranje i lečenje u kulturnoj sredini u našoj dnevnoj bolnici. Lečilišne usluge: individualna terapeutska gimnastika, fizioterapija, podvodna masaža vodenim mlazom, mineralna kupka, kupka u kadi sa lekovitom vodom, pakovanje sa muljem, grupna podvodna bazenska gimnastika, bazen sa lekovitom vodom, kupka za zglobove, lekovite masaže.

www.napfenyfurdoaquapolis.comsreta

 

More in this category: Hungest Hotel Erkel Durer 4* »

Kontakt

  • Jurija Gagarina 231, TC Enjub, prizemlje, lokal 148,
    11070 Novi Beograd, Srbija
  • (+381) 011 627 34 37
  • (+381) 060 627 34 37   -   (+381) 064 18 35 815

U našoj agenciji imate kompletnu ponudu svih agencija ne samo na teritoriji Beograda, već cele Srbije. Cena, uslovi prodaje, isti su kao kod agencija organizatora, samo što Vi štedite vreme jer ne morate da idete od agencije do agencije.

Top
Sajt www.mtours.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. More details…