Xperia Kandelor Hotel 4*

Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagradjen je 1993. godine...

Lokacija: Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagradjen je 1993. godine a renoviran je 2011.godine.

Plaza: Hotel je udaljen 250 metara od Kleopatrine plaze. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe: Hotel ima ukupno 98 soba, od kojih je 8 suite soba, 10 connected soba, 80 standardnih soba. Svaka soba ima SAT TV, bezicni internet, mini bar, sef, telefon, klima uredjaj, balkon, kupatilo sa tus kabinom, fen.

Hotelski sadrzaj: Restoran, 2 bara, spoljasnji bazen, deciji bazen, SPA centar, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, masaza, fitness, igraliste za decu, stoni tenis, TV u lobi baru, internet kutak, bezicni internet, sportovi na vodi, odbojka na plazi, teniski teren.

Nacin sluzenja obroka: Svedski sto.

www.xperia.com.tr

Napomena: Gosti hotela mogu besplatno koristiti suncobrane i lezaljke na plazi br. 5, kao i peskire za plazu. Mini bar se redovno dopunjava i besplatni su voda i sokovi.

 

Kontakt

  • Jurija Gagarina 229, TC Enjub, I sprat, lokal 275, Novi Beograd
  • (+381) 011 627 34 37 - (+381) 064 18 35 815

U našoj agenciji imate kompletnu ponudu svih agencija ne samo na teritoriji Beograda, već cele Srbije. Cena, uslovi prodaje, isti su kao kod agencija organizatora, samo što Vi štedite vreme jer ne morate da idete od agencije do agencije.

Budite_obavešteni

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…