Španija predstavlja jednu od tri države koja se nalazi na Pirinejskom poluostrvu. Pored nje, rame uz rame, stoje Portugal i Andora. Prestonica Španije je Madrid u samom srcu Španije. Prostire se na površini od oko 505 000 km2 Izlazi na Sredozemno more na jugu i istoku i Atlantski okean na severu i severozapadu, evropski deo Gibraltara graniči s Španijom. Jezik koji se službeno koristi je španski, ali se u pojedinim regionima govori katalonski, baskijski i galicijski jezik. U sastavu Španije se takodje nazale dva arhipelaga Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlantskom okeanu. Putovati u Španiju znači uživati u suncu, dobroj hrani, gostoprimstvu i umeću življenja, ali i u otkrivanju njenog bogatog kulturnog i istorijskog nasleđa, u kojima su razne civilizacije tokom istorije pronalazile svoj dom. U Španiji ćete uživati i u dobroj kuhinji. Ukusna kuhinja, atmosfera u malim restoranima i gostoprimljivo stanovništvo pružaju potpuni užitak. Gaspaćo, paelja i tortilja su tipični španski specijaliteti koji se služe širom zemlje.

Preuzmi cenovnik u PDF-u:

  1. Costa Brava - Avionim
  2. Majorja - Avionom
  3. Španija - Autobus
Costa Brava sa oblascima: VERONA - MONAKO - MONTE KARLO - NICA - MILANO - VENECIJA...
Majorka - Hotel je idealno lociran u mirnom delu Can Pastille i nalazi se svega 100 metara od peščane plaže...
Majorka - Smešten u mirnom delu tradicionalnog mesta Arenal, na oko 550 m od peščane plaže i centralnih gradskih...
Costa Brava - Hotel se nalazi u rezidencijalnom, mirnom delu Ljoret de Mara, na samo 150m od plaže Fenals i na 1km...
Hotel se nalazi u Santa Suzani, na glavnom šetalištu uz more, na oko 100 metara od plaže do koje se stiže pasarelom ispod pruge.

Kontakt

  • Jurija Gagarina 229, TC Enjub, I sprat, lokal 275, Novi Beograd
  • (+381) 011 627 34 37 - (+381) 064 18 35 815

U našoj agenciji imate kompletnu ponudu svih agencija ne samo na teritoriji Beograda, već cele Srbije. Cena, uslovi prodaje, isti su kao kod agencija organizatora, samo što Vi štedite vreme jer ne morate da idete od agencije do agencije.

Budite_obavešteni

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…