Hotel Hilton Long Beach 4*

Ovaj hotelski kompleks (resort) se nalazi na oko 20 km od centralnog dela Hurgade, sa sopstvenom peščanom plažom dugom 1100m.

Sastoji se od glavne zgrade i brojnih vila, koje mogu biti udaljene od centralne zgrade. Smeštaj se vrši po principu " run of the house" tj. u bilo koje zvanično registrovane smeštajne jedinice.

Standardne sobe se ne nalaze u glavnoj zgradi. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana, tematskih barova (pub, bar pored bazena, american, bar na plaži, orijental...), 4 bazena, bazen za decu, tereni za tenis, stoni tenis, odbojku na pesku, mini golf, bilijar, health centar ( fitnes, masaža, sauna, jacuzzi, hamam...), diving centar i škola ronjenja, mini klub za decu, animacioni tim, diskoteka, prodavnica suvenira...
Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, opremljene TWC, TV...

Usluga : All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).

www.hilton.com


 

Ostalo u kategoriji: « Primasol- Titanic Resort 4*

Kontakt

  • Jurija Gagarina 229, TC Enjub, I sprat, lokal 275, Novi Beograd
  • (+381) 011 627 34 37 - (+381) 064 18 35 815

U našoj agenciji imate kompletnu ponudu svih agencija ne samo na teritoriji Beograda, već cele Srbije. Cena, uslovi prodaje, isti su kao kod agencija organizatora, samo što Vi štedite vreme jer ne morate da idete od agencije do agencije.

Budite_obavešteni

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…